laser tag timisoara

Laser Tag Timisoara

Laser Tag Timisoara: Setați-vă pe distracție în timp ce vă pregătiți pentru cel mai intens joc de laser tag din Timișoara.

Jocul nostru de laser tag combină obstacole și locuri de ascundere cu iluminare întunecată și puțin fum pentru a face atingerea țintei o provocare.

Orele de Party

12:00 – 15:00

17:00 – 20:00

Tarife

Pachete minim 10 copii

Pachete minim 15 copii

Pachete minim 20 copii

Pachete minim 25 copii

Pachete adulți și/sau copii

Orele de Party

12:00 – 15:00

17:00 – 20:00

Descoperă plăcerea jocului Laser Tag în locul nostru de joacă!

Adaptăm durata jocului în funcție de numărul de copii. Cu cele 14 arme disponibile, ne asigurăm că toată lumea se va juca în mod egal.

Grupurile cu peste 14 copii vor avea timp nelimitat de joacă, iar cele sub 14 copii se vor bucura de o distribuție echitabilă a timpului de joc pentru a se distra la fel de mult.

Vino să experimentezi adrenalina și distracția alături de noi!

Galerie

Contact

Accesul la sala de petreceri se face cu maxim 15 minute înainte de inceperea petrecerii și se eliberează în maxim 15 minute de la terminarea acesteia

Tortul nu este inclus în preț. Îl puteți aduce dumneavoastră însoțit de certificat de conformitate

Adulții pot comanda din meniul restaurantului cu care colaborăm: Crispy cu cartofi, pizza din mai multe sortimente cu sosuri la alegere, platouri reci

Oferim farfurii, tacâmuri, pahare, șervețele, precum și amenajarea /debarasarea meselor adulților (se va percepe o taxă de 10 lei/adult)

Adulții pot consuma apă, băuturi răcoritoare, bere și cafea doar de la barul nostru

Pentru rezervare se va achita un avans nereturnabil de 200 lei

Locație

Bulevardul 16 Decembrie 1989 Nr. 71, Timișoara 300219

Orele de Party

12:00 – 15:00

17:00 – 20:00

Laser Tag Timisoara

Laser Tag Timisoara: Setați-vă pe distracție în timp ce vă pregătiți pentru cel mai intens joc de laser tag din Timișoara.

Laser tag-ul necesită nu numai abilitate, ci și rezolvarea problemelor și creativitate.

Laser Tag Timisoara

Este un sport popular care include de la minim doi jucători la cât mai mulți. Scopul jocului este să împuști adversarul cu un pistol laser, total inofensiv, de cât mai multe ori posibil, evitând în același timp să fii lovit de concurenți.

Este un joc recomandat copiilor de peste 7 ani până la adulți de toate vârstele.

Laser Tag Timisoara

ISTORIE

Începutul LASER TAG datează din anii 1970 când a fost inventat primul pistol laser tag. A fost creat ca o jucărie pentru copii, folosind fascicule de lumină infraroșie pentru a dezactiva pistolul adversarului. Următorul progres al tehnologiei LASER TAG a fost în pregătirea militar. Armata SUA a folosit această tehnologie pentru a ajuta la pregătirea soldaților.

În 1982, George A. Carter III a creat jocul LASER TAG scor arena. S-a inspirat din filmul Star Wars. Mai târziu, în 1984, și-a deschis prima locație pentru joc în Dallas, Texas. Ulterior, idea unui joc LASER TAG a crescut rapid și a devenit un joc cunoscut pentru copii.

CUM SE JOACĂ

La începutul unui meci LASER TAG, fiecare echipă va începe pe diferite părți ale traseului laser tag. În mod obișnuit, echipele ar trebui să elaboreze o strategie și un plan înainte de meci. Fiecare meci durează de la câteva minute la 20 min.

Fiecare jucător poartă o vestă (sau bandană, sau bandulieră) cu senzori pe față și pe spate. În plus, fiecare jucător va avea o armă care este conectată la vesta pe care o poartă. Puteți împușca alți jucători îndreptând arma către senzorii adversarului și apăsând pe trăgaciul armei. Odată ce un jucător este împușcat, acesta nu mai  poate fi împușcat sau împușca alți jucători pentru câteva secunde după aceea.

ECHIPAMENT

Tot ceea ce aveți nevoie este o vestă (bandană, bandulier) cu senzori și o armă cu laser. Jucătorii vor trage spre senzorii adversarului pentru a caștiga puncte.

Laser Tag Timisoara

OBIECTIVE

Într-un meci LASER TAG, fiecare jucător trebuie să împuște cât mai mulți adversari. De fiecare dată când un jucător își împușcă cu precizie adversarul, acesta câștigă puncte. Punctele de la final sunt totalizate și punctele fiecărui jucător sunt adăugate la scorul echipei sale. La sfârșitul meciului câștigă echipa care are cele mai multe puncte.

REGULI

Regulile  sunt importante de urmat pentru a vă asigura că toață lumea este în siguranță și pentru a vă asigura că toți jucătorii au aceleași avantaje și dezavantaje. Regulile stabilite de majoritatea locațiilor LASER TAG sunt:

  • Jucătorii nu trebuie să facă contact fizic cu alți jucători;

  • Jucătorii nu trebuie să acopere senzorii;

  • Jucătorii nu ar trebui să alerge pe traseul LASER TAG din cauza potențialelor accidente.

STRATEGIE

Strategiile LASER TAG sunt importante pentru a crește șansele de success ale unui jucător și al echipei sale. Iată strategiile esențiale pe care ar trebui să le cunoașteți:

  • găsește o ascunzătoare și ajunge în cea mai bună poziție pentru a împușca adversarii;
  • încearcă să te miști cât mai repede posibil, în rafale scurte, dintr-un loc în altul;
  • încearcă să fii precis când țintești;
  • familiarizați-vă cu aspectul încăperii. Vă va ajuta să identificați cele mai bune locuri pentru a vă ascunde și locurile în care puteți fi împușcat cu ușurință;
  • rămâi aproape de ceilalți membri a echipei tale. Așa te poți proteja pe tine și pe coechipierii tăi;
  • dacă ești împușcat, vei avea cu tine un membru al echipei tale care va putea să împuște acel adversar.
Laser Tag Timisoara

Scorul în timp real

Scorurile individuale sunt urmărite în timp real și sunt afișate pe ecran. Echipa cu cel mai mare scor total câștigă.

O activitate de grup incitantă

Perfect pentru petreceri de ziua de naștere, grupuri corporative, ieșiri în echipă și sociale sau pur și simplu pentru cei cu un spirit competitiv care doresc să se angajeze în distracție palpitantă.

Laser tag este conceput pentru copii de la șapte ani până la adulți de toate vârstele.

Sari peste obstacole pe parcursul nostru indoor, evită obstacolele și urcă la niveluri mai înalte pentru a-ți captura țintele și a evita a fi marcat.

Lucrează cu echipa ta pentru a obține cel mai mare scor!

Laser Tag Timisoara

Contact

Str. 16 Decembrie 1989

Nr. 71, Timișoara

0729 947 381

contact@megaplay.ro

Copyright © 2023 Mega Play.

Toate drepturile rezervate.

Dezvoltat de BLUREYE

Termeni Și Condiții

Setări Cookies

Date Juridice

Politica De Confidențialitate

ANPC